top of page

Kesäleiri lapsille

Updated: May 22

Kesällä 2024 järjestämme tanssileirin 6-11- vuotialle!

 

Tanssia ja liikuntaa jokaisen omilla ehdoilla

Jokaisen ei tarvitse tähdätä huippu-urheilijaksi. Mukava toiminta ja terveellinen liikunta on kuitenkin jokaisen ihmisen oikeuksia. Kaikki me tarvitsemme liikuntaa pysyäksemme terveenä. Sen muoto voi olla mikä vain, tärkeintä on, että liikunta on positiivista.  Tanssiminen kehittää koordinaatiota, tasapainoa ja itsetuntoa. Tanssi antaa energiaa sekä mikä parasta, tanssiminen sopii kaikille!

 DANCE CAMP 6-11 vuotiaille

3-4.6.2024 Maanantaina saapuminen leirille klo 13:00. Tiistaina kotiin lähtö klo 12:00.

Leirille voi osallistua kaikki 6-11 vuotiaat tytöt ja pojat – vaikka aiempaa tanssitaustaa ei olisikaan.  Lapset jaetaan tarvittaessa tanssitunneilla ikä tai taitotasoihin.

Leiri sisältää:  5 tanssituntia, yhteistä ohjattua liikuntaa ja toimintaa sisällä ja ulkona. Päivällisen, iltapalan sekä aamupalan sekä mahdollisen yöpymisen tanssikoululla. Lisäksi meille on varattu Kuura saunalta uinti sekä sauna.  Yöpyminen tanssikoululla ei ole pakollista, mutta se on lapsille erittäin hauskaa ja mieleenpainuvaa! 🙂

 

Leirin opettajina toimivat tanssikoulumme tutut; Emma, Katri sekä Aurora. Lisäksi on tulossa muita vierailevia opettajia.

VARAA PAIKKA : 24.5 mennessä sähköpostitse info@tanssikoulu.fi. Kerro viestissä osallistujan nimi, ikä, puh numero sekä mahdollinen yöpyminen sekä uimataito.  Leirimaksu 85€/hlö. Ilmoittautuminen on sitova.  Osallistujia ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta, suosittelemme kaikille vapaa-ajan vakuutusta.  

MITÄ MUKAAN?: Pakkaa kassiin treeni varusteet, tanssikengät, juomapullo, lisäksi saa ottaa pientä evästä ja illaksi herkkuja. Tanssikoululla on jääkaappi ja ruokailuvälineet kaikkien yhteiskäytössä. Yöpyjille mukaan pesuvälineet, makuupussi, makuualusta, yöpuvut ja muut henkilökohtaiset tavarat.

Comments


bottom of page