top of page

Muut palvelut

Lasten synttärit, yksityistunti, esiintyjä juhliin, häätanssi tai pro-am-kisat mielessä?

Lue alta lisää ja ota yhteyttä!

IMG_2682.PNG

Tilaustunnit

Suunnitteletko synttäreitä, polttareita tai muita juhlia? Kutsu ystäväsi ja tilaa ammattiohjaaja opettamaan! Laajasta tuntivalikoimastamme löydät varmasti sopivan ohjelman jokaiseen tilaisuuteen. Tanssi lisää työkykyä ja takaa hauskan yhdessäolon!

Tarjoamme myös tanssi- ja liikuntapalveluita yritysten TYKY-päiville, lounastauoille ja iltajuhliin. Voimme pitää tunteja joko yrityksen omilla tiloilla tai meidän tiloissamme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yksityistunnit

Etkö löytänyt lukujärjestyksestä sopivaa tuntia? Tai kaipaatko yksilöllistä opetusta? Ei hätää! Kaikki tanssikoulumme opettajat tarjoavat yksityistunteja. Voit esittää kaikki mielessäsi askarruttavat kysymykset ja keskittyä täysin omaan oppimiseesi yhdessä opettajan kanssa. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin löydämme juuri sinulle sopivan ajan!

Yksityistunteja on tarjolla muun muassa hiphopissa, latinshow'ssa, showtanssissa, kilpatanssissa, lavatanssissa, parisalsassa ja häätanssissa.

IMG_2385.PNG
F299FD24-526D-472A-A223-79A193A933EB.png

Häätanssi

Suunnitteletko ikimuistoisia häitä? Häätanssi on tärkeä ja usein jännittävä hetki. Haluatteko valssin vai oman suosikkikappaleenne tanssiksi? Tarvitseeko myös juhlaväki opastusta tanssin saloihin? Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Esiintyjä juhliisi

Haluatko pysyä mieluummin katsomon puolella? Meiltä voit tilata esiintyjiä juhliisi! Haluatko nähdä kaunista kilpatanssia, tulista salsaa vai ehkäpä pienten balleriinojen esityksen? Ota yhteyttä, niin räätälöidään teidän juhlaan sopiva esitys.

73460.jpg
B01694E7-DE3A-46A5-9327-A8B89BF6F4F3.png

Lasten tanssisynttärit

Järjestä unohtumattomat lasten tanssisynttärit helposti ja vaivattomasti kanssamme! Synttäripakettiin kuuluu 1,5 tunnin juhlat, johon sisältyy  tanssitunti, tilavuokra, tarjoilupaketti, kattaus, yllätyspussi lapsille ja ohjaajan läsnäolo koko juhlan ajan. Sinun ei tarvitse huolehtia leipomisesta, siivoamisesta tai ohjelman suunnittelusta – hoidamme kaiken puolestasi.
 

ProAm
-kilpailut

Oletko aina haaveillut tanssimisesta ammattilaisen opastuksella? Suomen Tanssinopettajain Liitto STOL ry on tuonut maailmalla suositun tanssikilpailumuodon, Pro/Am, Suomeen. Pro/Am tarkoittaa tanssimuotoa, jossa ammattilaistanssija (Professional) harjoittelee ja kilpailee normaalin tanssiurheilukilpailun yhdessä amatööritanssijan (Amateur) kanssa. Idea kilpailumuodossa on, että tanssin harrastaja harjoittelee ja osallistuu kilpailuihin opettajansa kanssa. Kilpailumuoto on erittäin suosittu esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Aasiassa, ja nyt se on mahdollista myös Suomessa. Ammattiopettajiemme kanssa sinulla on mahdollisuus osallistua kyseiseen kilpailuun. Jos kilpalattia kuitenkin tuntuu kaukaiselta, voimme myös harrastaa Pro/Am-tanssia omaksi iloksemme.

IMG_3553.JPG
bottom of page