top of page

Moi, tanssija!

Tanssikoulu Vikman on tavoitteellinen ja hyvän mielen tanssikoulu! Tanssituntiemme perusarvoihin kuuluu positiivinen elämän asenne, kannustaminen ja toisen kunnioittaminen. Haluamme aina panostaa laadukkaaseen opetukseen, kaikki opettajamme ovat koulutettuja tanssin ammattilaisia, joka mahdollistaa tanssiharrastuksen omaksi iloksi tai innostuksen jatkuessa kilpalattioille asti. Tanssikoulun päämääränä on antaa oppilaille uusia elämyksiä, nautintoja, tanssin iloa sekä onnistumisen kokemuksia. Ammattitaitoinen ja vastuullinen opetus takaa näiden tavoitteiden saavuttamisen.

 

Tanssikoulumme on perustettu rakkaudesta tanssiin, ihmisiin ja tanssinopetukseen. Olemme todella iloisia nähdessämme kuinka oppilaat nauttivat harrastuksesta ja yhteisöllisyydestä. Olemme kiitollisia oppilaille sekä upeille opettajille, jotka levittävät tanssin iloa ympärillemme!

 

Tule sinäkin mukaan joukkoomme, sovit varmasti!

Parhain terveisin, 

Tanssikoulun yrittäjät

Mikko, Katri ja Emma

GK2A5775-Enhanced-NR.JPG

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Tule mukaan!

IMG_2677.PNG

AIKUISET

Syyskausi 18.8-5.12.2024

Syyslomalla 20-26.10  ei tunteja

Kevätkausi 12.1.2024-30.4.2025

Hiihtolomalla 23-28.2 ja pääsiäisenä 18-21.4 ei tunteja 

 

Drop in -tunneille on helppo tulla mukaan ilman erillistä ilmoittautumista. Koreografiat vaihtuvat viikottain, joten pysyt mukana, vaikket pääsisi tanssimaan joka kerralle. Drop in -tunneille voit tulla mukaan kertamaksulla tai 10-kortilla.

Järjestämme kauden aikana useita eri kursseja, joille ilmoittaudutaan nettisivujen varausjärjestelmän kautta. Jos kaipaat apua sinulle parhaan tunnin valinnassa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse​. 

Ennen tunneille tuloa luethan tanssikoulun säännöt täältä.

Otamme mukaan uusia oppilaita koko vuoden ajan, tervetuloa joukkoomme!

IMG_8914.JPG

LAPSET JA NUORET

Syyskausi  18.8-1.12.2024 

Syyslomalla 20-26.10  ei tunteja

Kevätkausi 12.1.2024-30.4.2025 

Hiihtolomalla 23-28.2 ja pääsiäisenä 18-21.4 ei tunteja 

 

ILMOITTAUTUMINEN  tunneille tehdään nettisivujen varausjärjestelmän kautta. Jos kaipaat apua sinulle parhaan tunnin valinnassa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse

ENNEN ilmoittautumista luethan tanssikoulun säännöt täältä.

Kaikkia lasten & nuorten tunteja saa käydä kokeilemassa maksutta ensimmäisellä tanssiviikolla, jos oppilas ei kuitenkaan jää kyseiseen ryhmään on paikka peruttava heti. Muista varata paikka myös kokeilu tunneille! 

 

Otamme mukaan uusia oppilaita koko vuoden ajan, tervetuloa joukkoomme!

bottom of page