top of page

TANSSIKOULUN

säännöt

iLMOITTAUTUMINEN

LAPSET & NUORET

Paikan varaaminen lasten ja nuorten tunneille tehdään verkkosivujen kautta. Saat vahvistuksen sähköpostitse. Ensimmäinen tanssitunti on aina ilmainen kokeilukerta, joka ei vielä sido harrastukseen. Jos lapsi ei halua jatkaa harrastusta, paikka tulee perua heti kokeilu tunnin jälkeen, muutoin veloitamme peruutusmaksun 50€. Jos peruutus tulee kolmannella tanssiviikolla tai sen jälkeen veloitamme koko kausimaksun.  Tällä käytännöllä varmistamme sen, että seuraava tanssitunnille jonottava lapsi pääsee aloittamaan kauden ajoissa.  Peruutukset tulee tehdä sähköpostitse.

Ilmoittautuminen koskee automaattisesti syys- sekä kevätkautta.

Kevätkauden ilmoittautumisen voi perua maksutta 1.12.2024 mennessä sähköpostitse info@tanssikoulu.fi. Peruuttamattomista kurssipaikoista veloitamme peruutumaksun 50€.

 

AIKUISET & SENIORIT

Drop-in-tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen – tule paikalle silloin kun sinulle sopii! Kursseille ilmoittaudutaan verkkosivuillamme. Saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostitse. Huomaathan, että lyhyt kurssille ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksen voi tehdä maksutta 5 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse info@tanssikoulu.fi. Tämän jälkeen peruutuksista veloitamme kurssimaksun, ellei peruutus perustu lääkärintodistukseen.

maksaminen

LAPSET & NUORET

Kausimaksu tulee suorittaa viim. toisella tanssiviikolla suoraan opettajalle / toimistoon käteisellä, mobilepaylla (22753) tai liikuntaeduilla. Mobilepay maksuissa maksutosite tulee esittää toimistolle tai opettajalle.  Voit myös pyytää opettajalta laskun. (laskutuslisä 4€).

Hinnaston löydät täältä.

Ilmoittautuminen on sitova, ellei sitä ole peruutettu heti ensimmäisen kokeilutunnin jälkeen. Tanssikoululla on oikeus periä kausimaksu koko kauden osalta, vaikka tanssija lopettaisi kauden kesken.

Kausimaksua voi siirtää lääkärintodistuksella seuraavalle kaudelle.

 

AIKUISET & SENIORIT

Maksu suoritetaan ennen tunnin alkua ohjaajalle, käteisellä, mobilepaylla (22753) tai liikuntaeduilla.  Drop in -tunneilla maksu kertamaksulla tai 10xkortilla. Kursseilla ja workshopeilla on omat kurssimaksut. Hinnaston löydät täältä.

KÄYTTÄYTYMINEN TUNNEILLA

LAPSEt, NUORET, aikuiset & seniorit


Muistathan saapua tunneille ajoissa ja vaihtaa vaatteet ennen tunnin alkua. Käytä liikkumiseen soveltuvia tanssivarusteita, kuten trikoita, t-paitaa ja tossuja. Muista napata oma juomapullo mukaan tanssisaliin.  Vältä farkkuja, suuria koruja ja purukumia.  Haluamme tarjota jokaiselle toiminnassa mukana olevalle turvallisen ja mielekkään harrastamis - harjoittelu - tai työympäristön. Muista noudattaa hyviä käytöstapoja ja kunnioittaa opettajia sekä muita oppilaita.

TUNNIN VAIHTAMINEN
TAI LOPETTAMINEN

LAPSEt, NUORET, aikuiset & seniorit

 

Kauden aikana on mahdollista vaihtaa ryhmää, mikäli ryhmissä on tilaa. Tunnin lopettamisesta tai vaihtamisesta tulee aina ilmoittaa toimistolle sähköpostitse, vaikka se tapahtuisi kesken kauden.

muuta tärkeää

LAPSEt, NUORET, aikuiset & seniorit

 

Tanssikoulu ei ole vakuuttanut oppilaitaan, suosittelemme kaikille vapaa-ajan vakuutusta. Pidätämme kaikki oikeudet tunti- sekä opettajamuutoksiin. Äkillisistä tuntimuutoksista ilmoitamme Ajankohtaista-osiossa. Ilmoittautumalla tunneille sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

Ilmoittaudu nyt!

Kiinnoistuitko yhdestä tai useammasta tanssilajista? Varmista paikkasi tunnille heti ja ilmoittaudu!

bottom of page