top of page
markkinointikuva4.jpg

25-vuotias

perheyritys

Elämme täysillä mukana oppilaidemme tähtihetkissä

Rakkaudesta tanssiin

ja

tanssinopetukseen 

T A R I N A

Tanssikoulu Vikmanin

Tanssikoulu Vikman on perheyritys, joka tarjoaa laadukasta tanssiopetusta. Perustajina toimivat Mikko ja Katri Vikman, joilla on taustallaan menestyksekäs ura kilpatanssijoina. Koulu avattiin vuonna 1999 ja siirtyi omiin tiloihin Vesivallinaukiolle vuonna 2005. Vuonna 2008 perheen tytär Emma liittyi ohjaajatiimiin, laajentaen tarjontaa myös lapsille ja nuorille. Tällä hetkellä tanssikoulu liikuttaa viikottain yli 400 - lasta ja nuorta Kymenlaakson alueella.

Tanssikoulumme on ansainnut useita tunnustuksia ja palkintoja vuosien varrella. Opettajamme ja oppilaamme ovat voittaneet lukuisia Suomen mestaruuksia sekä saavuttaneet menestystä MM- ja EM-kilpailuissa.

Erityisen tärkeä meille on Kotkan kaupungin myöntämä Yrittäjäpalkinto vuonna 2014, mikä teki meistä ensimmäisen tanssikoulun Suomessa, joka sai tämän tunnustuksen. Lisäksi olemme kiitollisia voitettuamme Meripäiväparaatin vuosina 2014 ja 2017, sekä saadessamme Kotkan kauppatien myöntämän Hyvän Tahdon Lähettiläs -palkinnon vuonna 2016.

Tanssikoulu pyrkii edistämään kaupunkilaisten hyvinvointia päivittäin. Järjestimme suuren hyväntekeväisyystapahtuman nimeltä ”Tanssii Tavisten Kanssa” vuonna 2014, joka keräsi 7 500 euroa Kymenlaakson keskussairaalan pikkupotilaille.

Positiivinen elämänasenne, kannustaminen ja toisen kunnioittaminen ovat tuntiemme perusarvoja. Panostamme aina korkeatasoiseen opetukseen, ja kaikki opettajamme ovat koulutettuja tanssialan ammattilaisia. Haluamme tarjota tanssiharrastajille iloa ja mahdollisuuden kehittyä, olipa kyse sitten harrastuksesta tai kilpailutoiminnasta. Tanssikoulun tavoitteena on tarjota oppilaillemme uusia elämyksiä, nautintoja ja onnistumisen kokemuksia, ja ammattitaitoinen opetus takaa näiden tavoitteiden saavuttamisen.

Tanssikoulu sijaitsee Vesivallinaukiolla 5A, Karhulan keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tilat käsittävät neljä upeaa salia, joissa on tilaa erilaisille tanssitunneille ja tapahtumille. Lisäksi meillä on viihtyisä aulatila, lapsille suunnattu puuhanurkkaus ja henkilökunnan keittiö. Tilamme ovat myös vuokrattavissa liikunta- ja tanssitunteja sekä erilaisia tapahtumia ja juhlia varten. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

IMG_2794_edited.png

tanssisalit

KUNKKU - sali 

Nimensä mukaisesti saliemme kuningas. A-rapussa sijaitseva 120 neliön upea ja tunnelmallinen tanssisali.

(vanha isosali)

kunkku-sali.jpeg
Read More

ÄSSÄ-SALI

Ässä sali on saliemme uusin tulokas. D-rapussa sijaitseva 75neliöinen upea tanssimatto sali. 

ässä sali .jpeg
Read More

HERTTUA-sali

Herttua on kunkkusalin puoliso. D-rapussa sijaitseva herttua on 75 neliöinen tanssisali. (vanha yläsali)

herttua-sali.png
Read More

JOKERI - SALI 

Jokeri sali on A-rapussa sijaitseva, 

saleistamme pienin, 50 neliöinen, joka soveltuu pienemmille ryhmille sekä yksityistunteihin. 

(vanha pikkusali)

jokeri sali .png
Read More

Ota yhteyttä

Onko kysyttävää tai haluatko muuten ottaa yhteyttä? Älä epäröi soittaa tai lähettää meille sähköpostia!

0400 741 898 

bottom of page