sale mulberry edie helsinki huivi outlet online shop

mulberry edie

Ja tämä " kriisi" , Mulberry mutta senoliivipuun oksa , Cara Delevingne kuinfinaalin mallin ulkonäköä .

Mulberry tulot onerilaisia ​​tilanne ,sijoitusneuvoja on sanonutvähittäiskaupan tutkija Du Yanhong , online-myynti ja kansainvälisen myynnin kasvun osuus tulee vähitellenpääjoukko . ToisaaltaEuroopan talous on edelleentila masennus , joka edellyttää, että yhtiö avaa uusia markkinoita ja kanavia , antaaperustansuorituskyvyn parantamiseen ; kädessäverkon käytön syvällä julkiseen elämään ja työhön , on tullutelämäntapa , ylellisyyttä tuotemerkkejä on huolissaan ", joihin sähkö " voi tehdäbrändin arvo maksimointia , niin Mulberry sitoo myös pakottaa tässä suhteessa .

Jakelu , kauppojensa Mulberry kanavatAmerikassa ja Aasiassa ei ole vielä avattu . ErityisestiKiinan markkinoilla, Gucci , Hermes ja muut yritykset kuin tallentaa layout on edelleen heikko . Uusi toimitusjohtaja Bruno Guillon jälkeen virkaan , toisaalta parantaa brändin hintaluokassa , kun taas pyrkimyksiä korjata kolmannen osapuolen myyntikanavien , brändin asemointi siivous ulottumattomissa kumppanit , nämä aloitteet tuottavat lyhytaikaisia ​​negatiivisia vaikutuksia liiketoimintaan .

Mulberry on aina ollut suosittu Euroopan ja Amerikan muoti julkkis piireissä hyväksi , Hollywood supertähtiä kuten Kate Moss , Tom Hanks , Scarlett Johansson , Lindsay Lohan , Mick Jagger , jotka ovat tuotteita uskollisia faneja . Vuodesta 2000 , Nicholas Knightley ( Nicholas Knightley ) suunnittelun johtaja ,enemmän luoda tyylikäs , laadukas imago , ja suosittu kansainvälisillä markkinoilla lyhyellä aikavälillä .