sale mulberry east west bayswater helsinki huivi outlet online shop

mulberry east west bayswater

Muttalaatu vaurauden, dekaani , Zhou Ting luksusta asiantuntijalausunnon , Mulberry on aina ollut high-end muoti brändin asemointi koskaan tullutylellisyystuotteiden alalla on edessään enemmän massaa kuluttajaryhmiä . Juuri nyt , ylellisyyttä tuotemerkkejä ovat nopeasti suosiota ja muoti , yhä useammat ihmiset suuntautunut , lisäksinopea kehitys sähköisen kaupankäynnin , suora tekee vaatemerkki tasainen , joten se ei vastaahintaetu ja niin täysin . Hän uskoo, Mulberry vaativatlaajempaa myynninedistämiseen tilaa , avaamalla markkinoitaAasian - Tyynenmeren alueella, ja avaa tietoisuutta .

Tämän kauden Mulberry ( Mulberry ) Talvi New tiivis tunnelma mennä , onko takit tai laukkuja , ovat hyväksyneetminimalistinen kolmiulotteinen siluetti , täynnä arkkitehtuurin mielessä . H - line takki yhdistettynä avant - garde ja moderni perustajapussi , ei ole ihme, pyöreä pöllö lisätä neutraloidahieman kauemmin .

Mukaan Mulberry Group PLC ( MUL.L ) Mai Baorui paljasti Määräaika 08 kesäkuu 2013ensimmäisen 10 viikon meidän vähittäiskaupan myynti kasvoi 9 % , tavaratalojen myynti kasvoi 6 % , ja kasvu vuoden 2013 oli lähinnä tasainen . Lontoo sijoitusneuvoja WH Irlanti vähittäiskaupan analyytikko John Cummins sanoi nykyinen vaihemonet tekijät pakottavat Mulberry Baorui tulevaisuuden täynnä epävarmuutta , " pitkän aikavälin kasvupotentiaalia on jännittävä , mutta ne kärsivät tuskaa . "

2006 Samosaite tehtaassa vain työllistää 100 työntekijää , joista puolet on yli 50-vuotiaita , 13 % on kulunut eläkeikää ensi vuonna ,uusi tehdas tulee sijaitsemaan Bridgewater kasvoi yli 300 työntekijää . Brands investoi £ 2,5 miljoonaa kouluttaa uusia työntekijöitä , luoda lisää työmahdollisuuksiaalueelle . Nämä uudet oppisopimuskoulutuksessa vaikein unohtaahintatuotantolinja onkyltti, jossa lukee 1100 kiloa , 1800 kiloa , 3000 kiloa ja niin edelleen , nämä merkit on tehdä jokainen näistä oppisopimuskoulutuksessa vakavasti laukku , kertoa heille kuluttajat käyttävät paljon rahaa ostaa niitä käsissätuotanto paketteja.

Saavuttaasiirtoa puhdasta ylellisyyttä paikannus , Mulberry vasta marraskuussa 2012 tulee olemaan12 % enemmän hyödyke hinnoittelu , ja käynnisti yli hinnoiteltu 1000 kiloa korkea -asteen paketin osa . Tällä hetkellä konsernilla on hinnoiteltu £ 1000 käsilaukussa tarjonta kasvoi yli 40% koko tarjonnan , joka hintakorotuksilla nopeasti keskuudessahigh-end ylellisyyttä tuotemerkin strategiaateollisuuden aiheutti suuren kysymyksen: Mulberry onko luopua" edullinen ylellisyyttä tuote " perusta.