sale mulberry somerset helsinki huivi outlet online shop

mulberry somerset

Perinteinen media on digitoitu kulutusmallia ,tilanne on synkkä . Nuoremmat sukupolvet ovat todennäköisesti saada tietojaverkkoon , eikä tottele " Vogue " viranomainen . Siksi , Burberry ja Apple yhteistyöhönkausi, jossauusi iPhone 5s Ikuista ja jaa kaikkinaiset näyttää digitaalisen sisällön . Huomaa ennen keikkaa , T -asema hetkiä keikan jälkeen elää ja asiaan kuvia ja videoita , kaikki näyttelystä Kensington Gardens , iPhonen kautta 5s siirretään suoraanulkona HD- digitaalinen näyttö , Cromwell Roadilla Lontoossa ( Cromwell Road ) pitkin katua ,New Yorkin World Building , Times Square jaHong Kong Digital Screen Play .

Muttalaatu vaurauden, dekaani , Zhou Ting luksusta asiantuntijalausunnon , Mulberry on aina ollut high-end muoti brändin asemointi koskaan tullutylellisyystuotteiden alalla on edessään enemmän massaa kuluttajaryhmiä . Juuri nyt , ylellisyyttä tuotemerkkejä ovat nopeasti suosiota ja muoti , yhä useammat ihmiset suuntautunut , lisäksinopea kehitys sähköisen kaupankäynnin , suora tekee vaatemerkki tasainen , joten se ei vastaahintaetu ja niin täysin . Hän uskoo, Mulberry vaativatlaajempaa myynninedistämiseen tilaa , avaamalla markkinoitaAasian - Tyynenmeren alueella, ja avaa tietoisuutta .

Vain kahdeksan valtionpäämiehiä Ms Merkel Saksan liittokansleri Angela Merkel saavatarvon 1350 kiloa mustaa Piccadilly laukku ,muut seitsemän miestä johtajat saavat Mulberry Mulberry Matthew ei ole tuonut markkinoille mallin ruskea laukku ,hinta olisi asetettava 1600 kiloa .

Mulberry ) pelata ennen avaamistamuotinäytös , ne hyvin palvellut Meng ja kauneus" kutsun ", kutenalkupala " herkullinen jälkiruoka . " Jos olet vielä pohtineetmuoto jäätelöä voileipiä aikaisempina vuosina , soittorasia , folion jättiläinen kultainen avain , niin tänä vuonnapainopisteBritannian alkuun tuotemerkin nahka boutique päivittyy yllätys rajoja . MukaanBritish " Daily Telegraph " raportoi 9. syyskuuta Mulberry liittyälegendaarinen British tuotemerkin Wei Ji Wude keramiikka astiat ( Wedgwood ) esittelilahjapaketti , jossa painettu kaksi tuotemerkki ontaskukokoinen kupit ja lautanen , liitteenäkutsu Mulberry viestiä . Muoto on varsin herkkä , erottuva , se on houkutellut hävetä .

Samaan aikaan , Bally näkökohdat ovat myös etsivät uutta luova johtaja ,nuorten miesten suunnittelija AlexandreMattiussi ja John Vizzone ( RalphLauren varapuheenjohtaja line tuotemerkin Purple ja Black Label ,entinen varatoimitusjohtaja ) .

Mulberry perustaja Roger Saul , vuodesta 1970 luodapuutarha Somerset Mulberry nahka -Britannia , ne laittaaaikaa säilynythenki aika-avaruuden tausta , korostaen naisten klassista eleganssia ja lempeä muoti , retro tulosteita , pehmeä sifonki ja makea organza materiaalia ompelemalla mix , mutta hänen forte nahka korostetaan päteviä naisia ​​työpaikalla ja voimaa .