sale mulberry shop online helsinki huivi outlet online shop

mulberry shop online

Vaikka useimmat tuotemerkit ovat valinneet Turkintuotannon perusta Kiinassa tai , Mulberry brändi on vaatinut Samosaite tuotanto ylellisyyttä laukut , niin kiinni brändin johtaja Ian Scott näyttää välttämättömältä . Vuonna Samosaite tehdas, hän oli aina henkilökohtaisesti valvoo kunkin tuotantoprosessin , jossa viikoittain pystyy tuottamaan yli 1100 Mulberry laukkuja , kun pakkaaminen, kuljetus ja myynti , jokainen pussi voidaan myydähintaan £ 895 , kuten Willow Tämä suosittu osapaketin hinta onhuikeat 3000 kiloa . Ian Scott on arvostettu yksityiskohta , onko se leikattu , ommeltu , leikkaus on pidettävä huoli siitä , että jokainen paketti kunnossa kaupassa laskuri .

Tänä vuonna vetoaa messenger pussit poisBritanniassa,maailman Mulberry ( Mulberry ) paljon enemmän kuin edeltäjänsä Burberry vauhtia . Tämä ryhmä julkaisi 2013 uusi talvi juliste British ylpeys ,Englanti Channel ja lunta , mutta on toinen satu samalla huumaavan kauneutta . Jopapöllö myös ymmärtää tavalla kuin ne aura ja herrasmies .

Mulberry perustaja Roger Saul , vuodesta 1970 luodapuutarha Somerset Mulberry nahka -Britannia , ne laittaaaikaa säilynythenki aika-avaruuden tausta , korostaen naisten klassista eleganssia ja lempeä muoti , retro tulosteita , pehmeä sifonki ja makea organza materiaalia ompelemalla mix , mutta hänen forte nahka korostetaan päteviä naisia ​​työpaikalla ja voimaa .

Mulberry Yhdysvaltain presidentti Barack Obama Barack Obama , Saksan liittokansleri Angela Merkel Angela Merkel , Venäjän presidentti Vladimir Putin Vladimir Putin , Britannian pääministeri David Cameron , Ranskan pääministeri Francois Hollande Hollande ja Japanin pääministeri Shinzo Abe päämiehet Kahdeksan teollisuusmaiden kolmannen räätälöityjä henkilökohtainen ja yksinomainen käsilaukku , laukut ja päät kaiverrettu nimikirjaimet .