sale mulberry huivi helsinki huivi outlet online shop

mulberry huivi

Kirkas ja tumma kihara silmäripsien , jossa vaaleanpunaiset ruusut kukkivat kaltainen huulipunan ,hetki ihmiset altistuminen tuoksuva Englanti Country Garden . Vaiheessa Baoruitong ( Mulberry ) 2014 kevään ja kesän naisten show,mallit näyttävät tuoreen makea romanttinen tulkinta pisteet liikkuvat ulkona.

Samaan aikaan , Bally näkökohdat ovat myös etsivät uutta luova johtaja ,nuorten miesten suunnittelija AlexandreMattiussi ja John Vizzone ( RalphLauren varapuheenjohtaja line tuotemerkin Purple ja Black Label ,entinen varatoimitusjohtaja ) .

Tänä vuonnaBritish tuotemerkin näkyvyyttä huimasti Mulberry ( Mulberry ) käynnistiuutta syksyn ja talven 2013 , tämä suuri mainonta jatkuu Mulberry ( Mulberry ) satu tyyliin , tummanharmaa väriaavistuksen salamyhkäinen . Supermalli Cara Delevingne kuvattiin tarpeeksi kirkas ja pöllöt .

Ei vainsuunnittelu , Burberry eturivin kokoonpano tällä kaudella on muuttumassa - lisäksi näyttelijöitä, muusikoita ja Nova ,ryhmä teknikot ja digitaalisen alan johtajat ovat liittyneet sisään Valokuvien jakamiseen sovellus Instagram perustaja Kevin Strom ( Kevin Systrom ) ja sosiaalisessa mediassa Facebookin tekninen johtaja ja pääopettaja Andrew Bosworth ( Andrew Bosworth ) tuli paikalle . Tämä onhienovarainen " siirto oikealle " ilmiö - josmerkki on fiksu järjestää niitähetki onnäyttelyssä vaikutusvaltaisia ​​ihmisiä istua eturivissä . Itse asiassa nämä käytetään nimitystä " nörttejä " , joka on rauhallinen astetta ja taloudellisia resursseja ei mitenkään huonompiWall Street eliitti , kutsua heidät liittymään , mutta mielekästä .