sale mulberry mabel helsinki huivi outlet online shop

mulberry mabel

Äskettäin Mulberry Mulberry2013 syksyllä ja talvella sarjan mainoksia blockbuster tiedotteet , alkuun supermalli Cara Delevingne valokuvataan blockbuster kausi , muotikuvaaja Tim Walker Executive peili . Tracts ihmisillä , linnut , puut, kukat ja pussit yhteen ,luonnollinen tunnelma , kaunis .

Onko se " Yesterday Once More" tai " Ansa viritetty " Ihmiset ovat olleet" Ya varas " ottaaenemmän suvaitsevainen asenne , että he ovat varkaita" korkea rikas komea " tai " valkoinen Formica . " Viime aikoina onvarkaus905 vuotta suunnittelija käsilaukut Nvzei pidätys , nämä määrät kunvarastetun tavaran valtava merkkivaatteet kuten Mulberry , Prada , Gucci , Louis Vuitton , Dior ja Burberry , näyttää siltä, ​​että hän ei rakasta Tide tuotemerkin lisää love classic . Varastettuaanjälleenmyydä hän saavat 90000 kiloa .

Mulberry Group PLC ( MUL.L ) Mai Baorui toimitusjohtaja Bruno Guillon kokee kesti lähesvuoden , koskasuurin testi virassaan Mulberry Group PLC ( MUL.L ) Mai Baorui julkaistaan ​​kahdesti peräkkäin tulosvaroituksen . Koska maaliskuu 2012 Bruno Guillon alkaen Hermès International SCA ( RMS.PA ) Hermes International Group toimitusjohtaja , Ranska vaihtoiMulberry Group PLC ( MUL.L ) Mai Baorui , Mulberry Group PLC ( MUL.L ) Mai Baorui kannan toukokuu 2012 on pudonnutkorkeimmillaan £ 24.72 £ 9.02 perjantaina , paitsi alle10 € merkki , voivat jatkaa pudottamalla 9 kiloa tai vähemmän .

Vaikka useimmat tuotemerkit ovat valinneet Turkintuotannon perusta Kiinassa tai , Mulberry brändi on vaatinut Samosaite tuotanto ylellisyyttä laukut , niin kiinni brändin johtaja Ian Scott näyttää välttämättömältä . Vuonna Samosaite tehdas, hän oli aina henkilökohtaisesti valvoo kunkin tuotantoprosessin , jossa viikoittain pystyy tuottamaan yli 1100 Mulberry laukkuja , kun pakkaaminen, kuljetus ja myynti , jokainen pussi voidaan myydähintaan £ 895 , kuten Willow Tämä suosittu osapaketin hinta onhuikeat 3000 kiloa . Ian Scott on arvostettu yksityiskohta , onko se leikattu , ommeltu , leikkaus on pidettävä huoli siitä , että jokainen paketti kunnossa kaupassa laskuri .

Ei vainsuunnittelu , Burberry eturivin kokoonpano tällä kaudella on muuttumassa - lisäksi näyttelijöitä, muusikoita ja Nova ,ryhmä teknikot ja digitaalisen alan johtajat ovat liittyneet sisään Valokuvien jakamiseen sovellus Instagram perustaja Kevin Strom ( Kevin Systrom ) ja sosiaalisessa mediassa Facebookin tekninen johtaja ja pääopettaja Andrew Bosworth ( Andrew Bosworth ) tuli paikalle . Tämä onhienovarainen " siirto oikealle " ilmiö - josmerkki on fiksu järjestää niitähetki onnäyttelyssä vaikutusvaltaisia ​​ihmisiä istua eturivissä . Itse asiassa nämä käytetään nimitystä " nörttejä " , joka on rauhallinen astetta ja taloudellisia resursseja ei mitenkään huonompiWall Street eliitti , kutsua heidät liittymään , mutta mielekästä .

Toimittaja haastatteli Mulburry Shanghai Co , Public Relations Manager , hän sanoi, että vaikka Mulberry 80 % tai enemmän sen liiketoimintaa Euroopassa , mutta on nyt Pekingissä , Shanghaissa , Chongqing , Chengdu ja muut suuret kaupungit ovat kaupoissa tehdyn . Viime vuonna avata 16 uutta myymälää , aikoo avata 15-20 , keskitetään Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa laatu kaupallinen paljon . Se on tällä hetkellä 42 Aasiassa , Pohjois-Amerikassa on kuusi myymälää ,yhteensä 118 eri puolilla maailmaa .

Tänä vuonna vetoaa messenger pussit poisBritanniassa,maailman Mulberry ( Mulberry ) paljon enemmän kuin edeltäjänsä Burberry vauhtia . Tämä ryhmä julkaisi 2013 uusi talvi juliste British ylpeys ,Englanti Channel ja lunta , mutta on toinen satu samalla huumaavan kauneutta . Jopapöllö myös ymmärtää tavalla kuin ne aura ja herrasmies .