sale mulberry bayswater hinta helsinki huivi outlet online shop

mulberry bayswater hinta

Alkaenmaailmantalouden ja kaupan kannalta ,maailmantalouden elpyminen on vielä hidasta ,vähittäiskaupan markkinat Euroopassa on edelleenalamaissa , ei ole taloudellista elpymistä vankka tuki , Mulberry todella täytyy pysyä valppaana .

Kävelyreitti Mulberry niche mainetta niin nopeasti , pelkään, että se menee takaisinhistoriasta brändin . Koska1970-luvun alussa perustettu , Mulberry on tuottanutBritannian innovatiivisin avant - garde vanhempi nahkaa . Brand perintöä maaseudulla Lounais- Englantiinpitkä historia taidetta ja käsitöitä , luova sekoitus Lontoon muodin edelläkävijä , hyvin perehtynytmaailman vaatemerkki fanit osoittivat kekseliäisyyttä SSIM ylellisyystuote .

Vaalea iho ,punaruskea hiukset, hänen kasvonsa söpö pisamia - nämä ovat perinteisesti tunnettuBrittein saarilla onlempinimi tyttö - Rose of England . Niiden kauneus on hiljaisestiterveen kehon ja maahan ilman persoonallisuutta , suosittukaverit .

Tämä kahden riippumattomat myymälät kuuluu ryhmään Suoramyynti Mulberry Group PLC ( LON : MUL ) Mulberry miesten , naisten nahkatavarat , tarvikkeet ja naisten vaatteet .

Mukaan Mulberry Group PLC ( MUL.L ) Mai Baorui paljasti Määräaika 08 kesäkuu 2013ensimmäisen 10 viikon meidän vähittäiskaupan myynti kasvoi 9 % , tavaratalojen myynti kasvoi 6 % , ja kasvu vuoden 2013 oli lähinnä tasainen . Lontoo sijoitusneuvoja WH Irlanti vähittäiskaupan analyytikko John Cummins sanoi nykyinen vaihemonet tekijät pakottavat Mulberry Baorui tulevaisuuden täynnä epävarmuutta , " pitkän aikavälin kasvupotentiaalia on jännittävä , mutta ne kärsivät tuskaa . "

Aiemmin Rita Ora , joka otti Cara DKNY 2014 loma-sarja johtaa huonompaa merkintä huhut ovat kyseenalaistaneet Cara hyväksiäänen . Nyt H & M antoi julkilausuman Cara Delevingne enemmän kunnioitusta kuin brändi merkintä malleja , jotensyy kriisiin on enemmän rehottaa huhuja . Ongelma lähinnä toukokuuta 2013 Cara epäillään huumeiden valokuvia , H & M : n toleranssilääke on lähes nolla . Viime sunnuntaina" Sun" H & M tiedottaja esille alueita ei enää yhteistyötä Cara Delevingne . Ja oikea "Hän ei ole meidän hyväksyntää malli , olemme mielestäni väärin , hän vainiso show H & M catwalkilla . " Pesäeron niin nopeasti , näyttää siltä, ​​Cara pr kriisi on alkamassa .

Onko se " Yesterday Once More" tai " Ansa viritetty " Ihmiset ovat olleet" Ya varas " ottaaenemmän suvaitsevainen asenne , että he ovat varkaita" korkea rikas komea " tai " valkoinen Formica . " Viime aikoina onvarkaus905 vuotta suunnittelija käsilaukut Nvzei pidätys , nämä määrät kunvarastetun tavaran valtava merkkivaatteet kuten Mulberry , Prada , Gucci , Louis Vuitton , Dior ja Burberry , näyttää siltä, ​​että hän ei rakasta Tide tuotemerkin lisää love classic . Varastettuaanjälleenmyydä hän saavat 90000 kiloa .

Lontoon paikallista aikaa 15. syyskuuta 2013 Mulberry 2014 keväällä ja kesällä vaatteet linja Lontoon muotiviikoilla release . Ennen yrityksen takiamaanvyörymä aiheuttama huumausaine-, ja jopa menettänytkannattavansaH & M irvistys supermalli Cara Delevingne , kutenavaaminen malli , siellä seiso MulberryT yksikköä .