ESITTELY

TANSSITAIDOLLA ILOA ELÄMÄÄN!

Tanssikoulu Vikman on perheyrityksenä toimiva yksityinen tanssikoulu. Tanssikoulun perustajilla Mikko ja Katri Vikmanilla on takanaan pitkä ja menestyksellinen ura kilpatanssijoina. Tanssikoulu on perustettu vuonna 1999 ja muuttanut omiin tiloihin Vesivallinaukiolle vuonna 2005. Vuonna 2008 Katrin ja Mikon tytär Emma astui mukaan ohjaajakaartiin ja mahdollisti tarjonnan laajentamisen myös lapsille ja nuorille.

Tanssikoulu on vuosien varrella saavuttanut useita tunnustuksia. Lähinnä sydäntämme on Kotkan kaupungin myöntämä Yrittäjä palkinto vuonna 2014 ensimmäisenä tanssikouluna Suomessa. Olemme myös kiitollisia saavuttaessamme Meripäivä paraatin voiton vuonna 2014 & 2017 sekä Kotkan kauppatien myöntämän Hyvän tahdon lähettiläs palkinnon vuonna 2016.

Tanssikoulu pyrkii olemaan osana kaupunkilaisten hyvinvointia päivittäin. Vuonna 2014 tanssikoulu järjesti suuren hyväntekeväisyys tapahtuman ”Tanssii tavisten kanssa” joka keräsi 7.500€ kymenlaakson keskussairaalan pikkupotilaille.

Tanssikoulun päämääränä on antaa oppilaille uusia elämyksiä, nautintoja, tanssin iloa sekä onnistumisen kokemuksia. Ammattitaitoinen ja vastuullinen opetus takaa näiden tavoitteiden saavuttamisen.

TANSSISALI

Tanssikoulu sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Karhulan keskustassa osoitteessa; Vesivallinaukio 5a, 48600 Kotka. (Karhulan linja-autoasemalta n.200m) Tanssikoulun edessä on ilmaista parkkitilaa sekä vierestä löytyy leikkipuisto ja Karhulan torin palvelut.

Tanssikoululla on käytössään kaksi upeaa salia. Isoon saliin mahtuu noin 45 henkeä sekä pieneen saliin noin 15 henkeä. Tiloistamme löytyy myös viihtyisä aulatila, lapsien puuhanurkka sekä henkilökunnan keittiö.

Tanssikoulun tiloja on mahdollista vuokrata tapahtumiin ja juhliin. Soita ja kysy lisää..

YHTEYSTIEDOT

Diplomitanssinopettajat Mikko ja Katri Vikman

coach-tanssikoulu
have-step-tanssikoulu
coach-tanssikoulu

040 828 3789 / Mikko

0400 741 898 / Katri

mikko.vikman@tanssikoulu.fi

Vesivallinaukio 5, 48600 Kotka

lasten-tanssikoulu
HAC-tanssikoulu
sport-tanssikoulu
Eija-tanssikoulu
vane-tanssikoulu
vila-tanssikoulu
Intersport-tanssikoulu
subway-tanssikoulu

Tekijänoikeus © 1999 – 2017 Tanssikoulu Vikman. Kaikki oikeudet pidätetään. Tuki: sysnax